Booking af hotelværelser til landsmødet


IMGP1701Torsdag den 31. august 2017 kl. 10.00 åbnes for booking af hotelværelser til Dansk Fjernvarmes landsmøde, der afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center den 26. og 27. oktober. Booking foregår via Dansk Fjernvarmes hjemmeside.

Samtidig åbner Dansk Fjernvarme også for tilmelding til landsmødet, så tilmelding og booking af hotelværelser kan foretages på én gang.

Læs mere om landsmødet her og se opdateret oversigtsplan her

Som sædvanlig har der været meget stor interesse for at udstille på landsmødet, og der har længe været udsolgt af træfpunkter, stande og minitræfpunkter.

Årsmøde i Fjernvarmeindustrien
 

Stort ArcenEKSKLUSIV RUNDTUR PÅ ARC´EN

Torsdag den 7. september 2017 inviterer Fjernvarmeindustrien til årsmøde – så glæd dig til en spændende dag, hvor vi som nogle af de første gæster får en eksklusiv rundtur på det nyopførte Amager Ressource Center, tegnet af BIG. 

Eftermiddagen fortsætter på IDA Mødecenter på Kalvebod Brygge, KBH, hvor temaet er EU’s vinterpakke - nye vækstmuligheder for dansk fjernvarme og fjernkøling. Vi slutter dagen med en sejltur og foredrag af journalist Peter Olesen om arkitektur samt middag. 

Se program her

Tilmelding skal ske senest 17. august 2017 via dette link.

 

Årsmøde for medlemmer den 7. september 2016
 

KOM OG FÅ INDFLYDELSE!

Umiddelbart efter Fjernvarmeindustriens årsmøde afholdes der årsmøde for interessenter/medlemmer i FIF Marketing, hvor der skal udpeges 1 medlem til bestyrelsen. På mødet uddeles endvidere FIF Marketings fondslegat på kr. 25.000 til et forsyningsselskab, der har gjort en særlig indsats  for at udbrede fjernvarmen.

Kom og deltag og giv din holdning om FIF Marketing til kende. 

Nærmere information vil blive fremsendt i august måned.

Nyt fra Fjernvarmen

Selv om kalenderen står på sommer, er det bestemt ikke for tidligt at planlægge annonceringen i efterårets udgivelser. Især ikke, hvis I vil sikre jer en plads i oktober nummeret.

Første udgave efter sommerferien er Fjernvarmen 5/2017, der udkommer 29. august. Deadline for bestilling af annoncer i dette nummer er uge 32.

Fjernvarmens oktober udgivelse er meget eftertragtet til markedsføring af leverandørernes aktiviteter i forbindelse med Dansk Fjernvarmes landsmøde. Annoncerne til dette nummer sælges efter først-til-mølle princippet, og vi kan være nødt til at melde udsolgt inden deadline, som er den 25. september.

Kontakt Mette Klitgaard, Dansk Fjernvarme, på telefon 76 30 80 35 eller på mail msk@danskfjernvarme.dk.

 foraar_stor_5

Månedens leverandør
 

I denne måned bringer vi en artikel på værkernes site om Barslund A/S.

Læs mere her.


Barslund_Logo

 

God sommer!

FIF Marketing holder ferielukket i uge 29. 

Næste nyhedsbrev udkommer primo september.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.sol

Kursus: Temadag for leverandører af overskudsvarme
 

leverandør - juli 2017

Kom og hør om muligheder og vilkår for virksomheder, der enten allerede udnytter overskudsvarme eller går med overvejelser om en fremtidig udnyttelse af overskudsvarme til eget brug eller til salg til et fjernvarmeværk. Tilmeld dig her.

Som medlem af FIF Marketing får du rabat på kurser m.v. 

Se alle Dansk Fjernvarmes arrangementer her

Nyhedsbrev fra FIF  
 

Dette nyhedsbrev fra FIF Marketing udkommer efter behov. 

Alle medlemmer er naturligvis altid velkomne til at kontakte os på tlf. 7630 8004 ved spørgsmål.

 

 


FIF Marketing | Merkurvej 7 | 6000 Kolding | Tel. 7630 8000 | Fax 7630 8008 | mail@fif-marketing.dk

Klik her for at framelde dette nyhedsbrev