Gør det mere visuelt at måle op – og meget lettere at få styr på data


Trimble-udstyr fra GEOTEAM står måske på ønskelisten, før den nye LER-lov træder i kraft i 2023.


Det er ikke ualmindeligt, at forsyningsselskaber selv står for opmåling af deres ledningsnet, eller dele af det. Opmåling med Trimble-udstyr som GNSS antenner, totalstationer fra GEOTEAM er særledes velegnet også til dette arbejde.


De sidste par år har vi hos Geoteam set en enorm udvikling på både hardware- og software-delen fra Trimble. Det er muligt at få GNSS antenner i mange prisklasser og til mange formål. De bedste modeller kan i dag måle under træer, helt inde ved bygningerne, og nærmest under halvtaget i carporten. Antennerne kan holdes nærmest vandret og måle brønddæksler under biler. Men vigtigst af alt, så bliver det muligt for medarbejderen at tænke sikkerhed ind i sit arbejde. Det er slut med at balancere på toppen et rør eller læne sig ud over kanten på en udgravning. Blot spidsen kan nå, er målingen i hus.


Opmålingssoftwaren, Trimble Access er intuitiv med plug and play. Det gør hele processen med ledningsregistrering til en leg. Geoteam hjælper sine kunder hele vejen, fra de modtager udstyret, mens de er i marken, og på kontoret, når data skal videre i systemet. Geoteam hjælper også virksomheden med at udarbejde et data-workflow, som er tilpasset den enkelte ledningsejer. Det sparer en masse arbejdstimer, og sætter samtidig en høj standard for kvaliteten af det omfattende arbejde. Geoteams support medarbejder sidder klar til at hjælpe, når udfordringerne melder sig, og kan se med på jeres skærm sammen med jer.


Opmålingssoftwaren viser desuden matrikelkort, luftfoto og evt. jeres egne WMS GIS ledningsdata. Så I har alle de informationer, I har brug for med i marken – også ved ledningsbrud.


Geoteams Trimble produkter leases, lejes eller købes. I kan få kyndig vejledning i form af gode råd på telefonen fra vores hotline support, og vi har eget værksted og hjælper jer hurtigt i gang igen, hvis uheldet er ude. – Branchens bedste service og support.

GEOTEAM har siden 1999 markedsført, serviceret og solgt udstyr fra det californiske firma Trimble Inc.


billede GEOTEAM

fakta

Geoteam_logo_web

GEOTEAM A/S

Energivej 34

2750 Ballerup

Tlf. 7733 2233

www.geoteam.dk


Kontakt: 

Salgschef Anders Dahl

Tlf.: 9244 7022

E-mail: add@geoteam.dk


Landmålingsafdelingen

Tlf.: 7733 2233

E-mail: landmaaling@geoteam.dk


Produktområde: Udstyr til opmåling

 

Etableringsår: 1999
 

Antal medarbejdere: 23

 

Markeder: Danmark, Færøerne og Grønland

 


Merkurvej 7  |  6000 Kolding  |  Tel. 7630 8000  |  Fax 7630 8008  |  mail@fif-marketing.dkRelaterede selskaber:
Dansk Fjernvarme DFF-EDB DBDH DFP