Ny direktør i FIF Marketing

Billede MajbrittMajbritt Brandstrup Fegar er udpeget som ny direktør for FIF Marketing, og hun tiltræder stillingen mandag den 2. marts 2020.


Majbritt kommer fra en stilling hos logistikvirksomheden Prime Cargo A/S, hvor hun har været ansvarlig for marketing og eksekveringen af strategien på de sociale medier.


I perioden 2008 til 2018 var hun ansat hos Babcock & Wilcox Vølund A/S. Her var hun blandt andet ansvarlig for virksomhedens marketingafdeling og branding strategier etc. B&W Vølund designer og bygger affalds- og biomasseforbrændingsanlæg.

”Vi er glade for, at Majbritt Fegar starter hos FIF Marketing” udtaler formand Lars Goldschmidt.
”Majbritt har en erfaringsmæssig baggrund, som rigtig godt matcher de udfordringer og opgaver, som FIF Marketing står overfor de kommende år. Dertil kommer, at hun har kendskab til energibranchen, som hun i  en årrække har været beskæftiget indenfor.”


”Jeg glæder mig meget til at være med til at brande Fjernvarmen i Danmark og være med til at sikre den grønne omstilling de kommende år” – siger Majbrit Fegar.


Majbrit Fegar har en cand.mag. i historie fra Århus Universitet samt HD i Marketing Management fra Syddansk Universitet.
Hun er 42 år, gift og har 3 børn. Bosiddende i Kolding.

Tilbage

Merkurvej 7  |  6000 Kolding  |  Tel. 7630 8000  |  Fax 7630 8008  |  mail@fif-marketing.dkRelaterede selskaber:
Dansk Fjernvarme DFF-EDB DBDH DFP